Vintage jaren 50 buffetkast white

Super schattige oude buffetkast uit de jaren 50. In goede staat. Erg tof zijn alle opbergmogelijkheden zoals de kantel bak(midden),de vele deurtjes,lades en vitrinegedeelte. De kast is helemaal opgefrist in de kleur bloesemwit. De afmetingen zijn:121 cm breed x 50 diep (onderkast)37 cm diep (bovenkast) x 170 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact