Vintage drukkerij kast / letterkast 2

Ook deze letterkast is afkomstig uit dezelfde drukkerij als de vorige drukkerij kast. Geheel authentiek!De kast heeft lades van geheel hout. In de lades zit een verdeling van bakjes. Erg handig om kleine voorwerpen te ordenen. De afmetingen zijn: 72,5 cm breed x 65,5 cm diep x 100 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact