Vintage drukkerij kast.

Deze letterkast is afkomstig uit een oude drukkerij. De lades zijn geheel van hout . De lades hebben geen vakverdeling dus ideaal op grote vellen in op te bergen. Elke lade heeft een greep en etikethouders zodat je precies weet wat er in de lades zit. De afmetingen zijn: 75 cm breed x 76 cm diep x 99,5 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact