Vintage commode verhoogd & gerestyled

Deze oude commode is helemaal gerestyled in de kleur early deze van Flexa. Deze watergedragen verf is ideaal voor de babykamer. Deze commode is verhoogd en heeft dus een hele fijne werkhoogte. Deze is extra hoog. Veel opbergruimte en hangruimte door het uitrekbare rekje. Het werkblad wordt nog eens verlengd door het plateau. De afmetingen zijn: 88,5 cm breed (zonder uitschuifbare plateaus) x 48 cm diep x 104 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact