Vintage keukenkast jaren 50

Deze authentieke jaren 50 kast is zeer goed bewaard gebleven. Echt een jaren 50 meubel. Mooi door de vintage subtiele details: afgeronde hoeken,vele deurtjes en stevige authentieke grepen. De kast is helemaal opgefrist heeft een fris witte kleur, deze past in ieder interieur! De afmetingen zijn: 95 cm breed x 42 cm diep x 180 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact