Stoere industriële locker 4-deurs Dark Grey

Deze vintage locker is afkomstig uit een oud fabriekspand. Deze heeft zijn authentieke antraciet grijze kleur nog, heeft mooie handige slotjes. Achter elke deur bevindt zich een plankje en 1 roede en haakje.De afmetingen zijn: 120 cm breed x 185 cm hoog x 50 cm diep.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact