Vintage schoolplaten zuivelbereiding

Deze oude schoolplaten zijn afkomstig uit een oud schoolgebouw. De platen laten het proces zien van de zuivelbereiding van koe naar de winkel. Het zijn 4 originele platen van papier met aan de boven en onderzijde een metalen (opphang)strook. De afmetingen zijn: 103 cm breed x 74 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact