Vintage schoolbord/krijtbord xl

Super toffe oude krijtborden. Deze krijtborden zijn afkomstig van een oude basisschool. Leuk om je kinderen te laten krijten of om zelf een planning/agendapunten op te zetten. Mooie houten richel voor de krijtjes, foto's etc etc! Het krijtbord kan ook opgehangen worden. De afmetingen zijn: 180 cm breed x 103 cm hoog x 20 cm diep.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact