Vintage jaren 60 wandkast / barkast

Mooie vintage wandkast. Deze kast is van teakhout,deels fineer. Toffe details zoals de ranke poten,houten grepen en klepdeurtjes. Handige vitrine met 2 glazen schuifdeurtjes, hierachter een glazen plateau. Ook achter het klepdeurtje/bar bevindt zich een glazen plateau. Het bovenstuk en onderstuk kunnen los van elkaar vervoerd worden. Op het onderdeel zijn twee iets donkere kringen in het hout. De afmetingen zijn: 169 cm.breed x 158 cm hoog x 40 cm diep (onderzijde)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact