Vintage schoolkastje, kleuter kastje!

Wie kent 'm niet! Dit vintage schoolkastje. Deze is afkomstig uit een oude kleuterklas. Toffe details zoals de schuine pootjes,schuine vakken,klepdeurtjes en het gebruik aan beide zijden. De 'achterkant' wordt gebruikt als boekenrekje. En kan dus ook prima midden in een ruimte staan. De afmetingen zijn: 104 cm breed x 80 cm hoog x 48 cm diep (onderzijde)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact