Vintage school dressoir jaren 70!

Deze topper is ook afkomstig uit een oude school. Dit jaren 70 highboard dressoir heeft een mooi formaat en echt authentieke details zoals de bakkelieten grepen,metalen onderstel, highboard bovendeel en handige planken dragers systeem. Er zit wel een slotje op maar deze werkt niet. De afmetingen zijn: 43 cm diep x 110 cm hoog x 150 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact