Stoere vintage school werkbank

Super stoere werkbanken afkomstig uit een oude technische school. We hebben de 4 werkbanken uit het technieklokaal gehaald. We hebben er nog 1 op voorraad!! Helemaal uniek en in zeer goede staat. Goede kwaliteit met 2 bankschroeven. Het onderstel kan los van het blad dus handig om te vervoeren/verplaatsen. Ideaal als kookeiland,stoer dressoir of werkplaats. Ook voor bijvoorbeeld workshops. Met dit formaat is 1,5 meter geen probleem! De afmetingen zijn: 130 cm x 130 cm x 89 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact