Vintage schoolkast jaren 70

Deze highboard kasten zijn afkomstig uit een oude school. De vintage schoolkasten dateren uit de jaren 70.Ze hebben een metalen onderstel en een bovenzijde van highboard. Elke kast heeft 1 sleutel en 2 werkende sloten. Veel planken in de kast en deze zijn makkelijk te verplaatsen. De afmetingen zijn: 125 cm breed x 43 cm diep x 191,5 cm hoog. Prijs is per stuk.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact