Vintage school dressoir

Dit dressoir is afkomstig uit een oude school. Mooi formaat,lang en smal. De beide kastjes hebben sloten deze zijn met 1 sleutel te openen. De kast is geheel van hout en heeft zijn charmante gebruikers sporen. De kast heeft wieltjes waardoor deze makkelijk te verplaatsen is. De afmetingen zijn: 180 cm breed x 33 cm diep x 87,5 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact