Vintage kleuter winkeltje, oud houten meubilair

Super tof oud kleuterwinkeltje. Deze is afkomstig uit een oud schoolgebouw. Destijds door een timmerman gemaakt. Een uniek houten winkeltje. Het winkeltje bestaat uit twee elementen: de balie en het wandmeubel. Makkelijk te demonteren. De afmetingen zijn: wandmeubel 141 cm hoog x 123 cm breed Diepte 108 cm incl balie.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact