Vintage opbergpoef

Super toffe vintage opbergpoef. Hier werden de naaifournituren in opgeborgen. Nog in zeer goede staat. Leuk detail zijn de meibelnagels aan de buitenzijde en het patroon van wiebertjes.In de poef zit een plastic schaal met vakverdeling daaronder is de binnenzijde afgewerkt met hetzelfde plastic inzet. De afmetingen zijn: 35 cm hoog diameter 48 cm.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact