Vintage kaptafeltje jaren 60

Super schattig kaptafeltje en nog in zeer goede staat.Deze kaptafel dateert uit de jaren 60. Heeft zijn originele krukje nog deze is wel voorzien van zwart leder dekje. Handig is het drieluik spiegeltje, deze is er ook makkelijk af te schroeven. Ook de poten van het tafeltje en de kruk zijn er handig af te schroeven. De afmetingen zijn: 62 cm breed x 29 cm diep x 65 cm hoog tafeltje hoogte incl spiegel is 115 cm.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact