Vintage houten bureau

Wat een schatje : dit oud houten bureau! Veel opbergruimte door de lades. Tof detail is het deurtje rechtsonder. Erg handig voor bijvoorbeeld je computer kast. Dit bureau is handig uit elkaar te halen waardoor je 2 ladeblokken en het blad los kunt vervoeren. De afmetingen zijn: 122 cm breed x 60 cm diep x 79 cm hoog. Stoel hoogte is 45 cm.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact