Vintage groene keukenkast: 1-deurs

Originele vintage opbergkast. Deze kast is van origine onderdeel geweest van een jaren 60 keuken. Heeft zijn originele groene kleur nog,met op een enkele plaats wat beschadiging.Typerend is de zwarte onderband van de kast. De binnenzijde heeft allemaal planken met de originele bekleding/'kastpapier'. De afmetingen zijn: 41 cm diep x 55 cm breed x 189 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact