Stoere ladekast/bank

Deze stoere ladekast heeft veel opbergruimte en kan ook gebruikt worden als bank. Deze kast is erg stevig,het blad is extra dik: Kussens erop en je hebt een fijne bank. Het onderstel(lades en frame) is van grenenhout. Het blad is een stevige geperst houten plaat uit een oude fabriek. Leuk detail zijn de etikethouders op de lades: erg handig om je spullen te ordenen! De afmetingen zijn: 65 cm diep x 192 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact