Stoere oude werkbank: industrieel!

Oude super toffe werkbank. Dit oudje is afkomstig uit een oude fabriek en nog in zeer goede staat. Heeft zijn oud houten bankschroef nog. Handig is de onderste plank waar je ook nog spullen kan opbergen. Authentiek blad. Erg leuk als stoer dressoir, badkamermeubel of kookblok, roomdivider of plantentafel. De afmetingen zijn: 2 mtr breed x 60 cm diep x 81 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact