Toffe vintage school werkbank

Super toffe oude werkbank afkomstig uit een oude technische school. Deze werkbank is zeer stevig,het blad is helemaal massief met in het midden een sleuf. Heeft zijn authentieke bankschroef nog en handig plateau onder het blad. De werkbank is helemaal authentiek! Erg leuk in je interieur als dressoir, badkamermeubel,kookeiland, roomdivider of als werkbank te gebruiken. De afmetingen zijn 150 cm breed x 81 cm hoog x 70 cm diep.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact