Art deco / Haagse school dressoir jaren '30

Super tof dressoir uit de jaren 30. Dit art deco dressoir heeft karakteristieke details uit die tijd zoals het spiegeltje,de verschillende ingelegde houtsoorten & nerven.Ook de vierkante/ovaalvormige vormen zijn typerend voor de Haagse school. Een paar vormen zijn ingelegd van coromandel hout(deurtjes en naast het spiegeltje) Het kastje heeft een sleuteltje die op beide deurtjes past. De vitrine is nog in zeer goede staat,in het glas zitten de groepjes geslepen Het kastje is verder van eikenhout. De afmetingen zijn: 47 cm diep x 120 cm breed x 100 cm hoog (126 cm incl.spiegel)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact