Vintage rotan theekastje / plantenkastje

Super schattig oud theekastje. Dit rotan kastje is echt authentiek en werd voorheen als theekastje gebruikt. Maar kan nu bijvoorbeeld ook als plantenkastje gebruikt worden. Erg leuk detail is het deurtje aan de voorzijde. Op het blad ligt een geel stoffen plateau met daarop een dikke glasplaat. De afmetingen zijn: 77 cm hoog x 43 cm diep x 71 cm breed

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact