Industriële werkbank/toonbank Verrijdbaar!

Super toffe industriële werkbank. Zeer stevig geel frame met daarin hard houten platen. Deze werkbank is verrijdbaar door de grote wielen onder het frame. Deze werkbank / werktafel heeft handige metalen bakken onderin wat handige opbergruimte is. De afmetingen zijn: 96 cm hoog x75 cm diep x 218 cm lang

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact