Vintage schoolkasten.

Deze oude schoolkasten zijn goed bewaard gebleven. Afkomstig uit een oude kleuterklas. Deze zijn van massief hout, degelijk en stevig. Mooi detail is de zwarte band aan de onderzijde. De kast lijkt te zweven. Op vele manieren te combineren,ook leuk als roomdivider. Ook leuk om te combineren met de andere schoolkasten op onze site. De afmetingen zijn: Kast groot 150 cm x 33 cm x 80 cm (bxdxh) Kast klein 65 cm x 33 cm x 80 cm (bxdxh)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact