Unieke vintage schoolkast

Toffe zeer goed bewaard gebleven schoolkast. Mooi lijnenspel door de horizontale planken en verticale opening. Mooi detail is de zwarte band onder de kast. Zo lijkt de kast te zweven. Het is een massief houten, stevige kast afkomstig uit een kleuterklas. De afmetingen zijn: 150 cm breed x 80 cm hoog x 33 cm diep.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact