Vintage schoolkast

Deze vintage kast werd voorheen gebruikt om oude schoolkaarten in te bewaren. Handig te openen door het klepblad. De voorzijde is ook gedeeltelijk open te klappen. Wil je grote posters,kaarten , posters,lijsten etc opbergen dan kan dit perfect in deze kast. Ook super tof voor al je droogbloemen,pluimen, planten. Zo creëer je een groene roomdivider)wandkast! De afmetingen zijn: 47,5 cm diep x 122 cm breed x 1 mtr hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact