Vintage rotan wieg van Rohe

Wat een beauty deze vintage rotan wieg. De wieg is zeer goed bewaard gebleven van generatie op generatie! De wieg heeft een stok voor het hemeltje,deze is afneembaar. Het authentieke hemeltje is ook aanwezig evt als patroon om zelf een hemeltje te maken. Bij de wieg hoort ook een passend matras. De wieg van Rohe is helemaal intact,geen spijltjes gebroken of missend.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact