Industriële verrijdbare rekken / kasten

Deze stoere rekken zijn afkomstig uit een oude wasserette. Hier werden de waszakken in vervoerd. De rekken rijden soepel. Er zijn extra planken in gemaakt en bij twee rekken zijn kastjes gemaakt van underlayment. De deurtjes zijn makkelijk te openen door het deurgaatje en soepele scharnieren.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact