Vintage industriële lounge kar! Lederhuiden fabriek.

Deze industriële vintage kar werd oorspronkelijk gebruikt in een lederwaren fabriek. Hier werden de huiden opgelegd waardoor deze mooi bleven. We hebben weer een aantal karren op de kop getikt. Deze kar is voorzien van een op maat gemaakt matras en rugkussens. Er bevindt zich een verhoging onder het matras zodat je lekker kunt zitten! De rugkussens hebben stevige waterafstotende stof.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact