Vintage restyle commode / dressoir okergeel

Deze vintage kast is helemaal gerestyled in de mooie kleur: okergeel. De lak is op waterbasis dus ook geschikt voor de kinderkamer. Deze is op vele manieren te gebruiken bijvoorbeeld als commode in de babykamer of als pronkstuk in je woonkamer of slaapkamer. De afmetingen zijn: 45,5 cm diep x 120 cm breed x 100 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact