Vintage drukkerij kast enkel Wood III

Mooie oude drukkerij kast. Deze kast heeft grote houten lades met verdeling erin. De kast is helemaal authentiek. De schuine klepdeksel blijft open staan door het houtenstok scharnier. Handig zodat je niet telkens de klep hoeft vast te houden! De afmetingen zijn 76 cm breed x 55 cm diep x 1mtr hoog(voor) 125 cm achter.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact