Vintage drukkerij kast enkel Wood II

Deze unieke drukkerij kast het allemaal kleine lades van hout,lopen super soepel! Hebben allemaal een zinken blad op de bodem. op de grepen kan een etiket ingeschoven worden. In de lades past makkelijk een A4 formaat. De afmetingen zijn: 70 cm breed x 65 cm diep x 1 mtr hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact