Vintage drukkerij kast dubbel Wood I

Mooie oude drukkerij kast. Deze heeft een zinken bovenblad. De houten lades hebben een kunststof ladeverdeling. Op De grepen kunnen etiketten geschoven worden. Op de hoeken van de kast zitten aluminium hoekprofielen. In zeer goede staat! De afmetingen zijn: 67 cm diep x 1 mtr breed x 1 mtr hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact