Vintage tekenbureau

Toffe vintage tekenbureaus. Deze zijn afkomstig van een oude school. Het blad is op vele manieren te gebruiken: verhoogd,schuin,laag. De Bureaus zijn geheel van hout, makkelijk systeem om het blad te verhogen. De afmetingen zijn: 69 cm diep x 82,5 cm breed x 81 cm hoog(laagste stand) Prijs is per stuk incl.stoel

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact