Vintage vitrine toonbank snoepwinkel!

Super toffe oude toonbank. Deze heeft in een oude kruidenierszaak gestaan waar al het snoep verkocht werd. De verkoper kon handig in de lades de producten pakken die de klant aanwees in de vitrine.Alle glazen plaatjes , glasplaat, schuifdeurtjes zijn nog helemaal intact. Super handige kleplades,schuiflade en (post) vakken. Deze vitrine toonbank is ook erg leuk in je interieur voor al je dierbare herinneringen,verzamelingen etc! Erg fijn formaat. De afmetingen zijn: 60,5 cm diep x 133,5 cm breed x 95 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact