Vintage laden commode restyle

Super toffe vintage commode. Deze commode is helemaal gerestyled, verhoogd naar maten van nu en geschilderd in de kleur early dew van Flexa op waterbasis dus perfect voor de kinderkamer.Leuk detail zijn de uitschuifbare rekjes aan weerszijden. De afmetingen zijn 95 cm breed x 57 cm diep x 91 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact