Vintage jaren 30 dressoir

Super jaren 30 dressoir. Veel opbergmogelijkheden door de lades, klepdeurtje,rond deurtje,scharnierdeur en vitrine gedeelte. Toffe details zoals het verborgen drank schapje voor je bijzondere wijnflessen en glazen. De glazen vitrine deurtjes hebben een ingefreesd groepje. De afmetingen zijn 156 cm breed x 50 cm diep x 112 cm hoog De afmetingen zijn 156 cm breed x 50 cm diep x 112 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact