Vintage commode early dew II

Nog een super schattige commode bemachtigd. Deze commode is verhoogd zodat je een fijne werkhoogte hebt. De commode is geschilderd in de fijne kleur early dew van Flexa op waterbasis dus perfect voor de kinderkamer. De afmetingen zijn 56 cm diep x 84 cm breed (het uitschuifbare plateau is 34,5 cm het rekje is ook 34,5 cm) x 91 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact