Industriële oude werkbank / toonbank Grey Green V

Deze is ook afkomstig uit een oude fabriek. Een toffe unieke werkbank met zijn authentieke grijs groene kleur. Deze werkbank heeft soepel lopende schuifdeuren en aan de linkerzijde je houten lades in verschillende hoogtes. De lades kunnen evt.op slot door een metalen hendel. Het is een massief houten werkbank De afmetingen zijn: 2 mtr breed x 68 cm diep x 83 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact