Industriële oude werkbank / toonbank Grey Green IV

Deze stoere werkbank uit de serie van vijf heeft scharnier deuren,deze zijn door een metalen hengsel op slot te doen. Uit een oude fabriek afkomstig en heeft zijn authentieke kleur nog. Handige lades met vakverdeling. De werkbank is van massief hout: stevig en zwaar. De afmetingen zijn: 2 mtr breed x 66 cm diep x 84 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact