Industriële oude werkbank / toonbank Grey Green II

Deze stoere werkbank heeft schuifdeuren en toffe lades. De lades hebben allemaal verschillende hoogtes en handige vakverdeling. De werkbank is van massief hout en heeft zijn authentieke kleur nog. Een stevige zware werkbank. Erg leuk als dressoir in je interieur, kookeiland of groot badkamermeubel. De afmetingen zijn:2 mtr breed x 68 cm diep x 86 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact