Schattig meiden kastje!

Erg leuk meiden kastje. Deze grenen kast is helemaal opgeknapt en geschilderd in de kleur salie groen. Een hele lichte kleur (pastel)groen. De verf is op waterbasis dus ook geschikt voor de kinderkamer.Het kastje heeft oude metalen grepen die verzonken liggen in het hout. De afmetingen zijn: 90 cm breed x 43 cm diep x 125 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact