Stoere vintage werkbank oude glasfabriek! Gereserveerd

Super toffe oude werkbank. Dit oudje is afkomstig uit een oude glasfabriek. Mooi detail is het authentieke lampje! De fitting en snoer zijn vernieuwd zodat deze veilig aangesloten kan worden. Ook stoer is de grote houten (werkende) bankschroef. De werkbank heeft een mooi doorleefd blad. Deze werkbank heeft een erg handzaam formaat. De afmetingen zijn: 146,5 cm breed x 47 cm diep ( met bankschroef 60 cm) x 78 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact