Stoere vintage werkbank XL

Super toffe oude werkbank. Deze is afkomstig uit een oude werkplaats. Wat erg handig is het uitschuifbare onder het blad. De werkbank heeft een stevig werkblad en is niet te diep dus handig voor wat smallere ruimtes. Ook de werkende grote oude bankschroef is een stoer 'detail'. De afmetingen zijn 252 cm breed x 50 cm diep x 89 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact