Vintage dressoir : art deco restyle!

Dit oude dressoir is helemaal gerestyled. Het heeft de grijs bruine kleur gekregen genaamd 'ezelsoor'. Deze matte verf is op waterbasis en heeft een mooie rustige uitstraling. Het dressoir uit de jaren 30 heeft details van de art deco stijl: recht, blokvormen, rechthoekige grepen. De kast heeft veel opbergruimte. Deze is 2 mtr breed , 50 cm diep en 71 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact