Vintage school werkbank!: Gereserveerd!

Super toffe oude werkbank afkomstig uit een timmerwerkplaats van een school. We hebben er nog twee staan van deze school! Erg stoere details zoals de bankschroef, houten elementen aan de zijkant,de schuine achterpoten,sleuf achterin het blad en de toffe klepkist onderin (hier werd het gereedschap in bewaard) De afmetingen zijn: 151 cm x 90 cm x 51 cm (63 cm incl bankschroef) ( lxhxd)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact