Authentieke oude oppottafel! Planten tafel

Deze oppottafel is een echte originele! Afkomstig uit een plantenschuur achter een oud pand uit 1800. De kleuren zijn authentiek. Mooi formaat,overal te gebruiken. Zoals plantentafel, dressoir en zelfs als stoere commode.. Leuke details zoals de originele houten haken aan 1 zijde. De afmetingen zijn: 64 cm diep x 92 cm hoog x 122 cm breed

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact