Industriële 1 deurskast : drankkast/tijdschriften etc

Super tof kastje. Deze originele oude kast heeft een handig formaat. Leuke details zoals de greep midden op de deur,het houten laadje en opbergoptie in de deur. Voor verschillende doeleinden te gebruiken bijvoorbeeld als tijdschriften kast of voor je verzameling whisky etc etc. De afmetingen zijn 50 cm x 50 cm x 103 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact